alampauh

Thursday, January 12, 2017

MyTOWN Shopping Centre : Peluang Memenangi RM10k!

Assalamualaikum/ Salam sejahtera


MyTOWN? kat mana tu? ...Ha ni shopping mall baru yang akan dibuka tak lama lagi. Ianya akan menjadi satu tarikan baru untuk semua kaki-kaki shopping... hahahaha...tapi yang paling best sebab ada contest weiii... Hadiah??? RM10,000!.. rugilah siapa yang tak join...

Tak sabar nak pergi ke? Sabar ek sebab MyTOWN shopping center ni akan dibuka tak lama lagi bukan sekarang. Dijangka pada awal tahun ini, 2017. 

Lokasi? Pernah pergi IKEA Cheras tak? MyTOWN ni betul-betul bersebelahan dengan IKEA Cheras...ini memang literally bersebelahan sebab bangun dua-dua tu bersambung...sesiapa yang suka shopping kat IKEA tu lepas ni boleh la lajak sikit ke MyTOWN sebab banyak benda menarik menanti anda.

Inilah illustrasi shopping mall baru tu ; MyTOWN
Ha, sementara kita menunggu pembukaan rasmi MyTOWN, apa kata kita cuba dulu contest yang sedang hangat berlangsung nih...senang je...hadiah RM10,000 tu, rugi tak join...

Peraduan #GooseySelfie 

Mudah je cara-caranya:
  1. Layari laman  https://www.gooseyselfie.com.my/
  2. Klik “Join Now”.
  3. Klik “Start”
  4. Sila login dengan akaun peribadi Facebook anda sendiri.
  5. Muat turun gambar anda yang sudah sedia ada dalam koleksi galeri (handphone)  atau rakam gambar anda yang terbaru dengan mengunakan kamera phone atau webcam anda.
  6. Sila tambah elemen ‘goose’ pada gambar anda yang dipilih.
  7. Klik ‘Submit’.
  8. Kemudian share ke Facebook anda beserta #GOOSEYSELFIE.
HONK! HONK! Abam dah join...
10 pemenang akan dipilih setiap minggu dan boleh hantar seberapa banyak penyertaan yang anda suka... tunggu apa lagi unleash your creativity and be a winner!!!

p/s; Jangan lupa ye, nanti kita serbu MyTOWN ramai-ramai... ;)




No comments:

Post a Comment