alampauh

Friday, January 13, 2017

Birthday Cake lagi ooii...dah tua-tua ni baru nak sambut

Assalamualaikum...

          Tiap-tiap tahun semenjak aku mai KL ni, mesti ada acara tiup lilin birthday. Depa ni memang suka makan kek free sebenarnya. sebelum mai KL ni aku memang tak pernah sambut birthday nih... errr jap nak pikir balik..mungkin ada kot...tapi gitu-gitu je... tak de lah tiup-tiup lilin bagai..

          Tapi semenjak kerja KL ni.. depa tak pernah miss...hmmm... cuma tahun pertama aku mai sini je kot yang miss sambut birthday ni...sebab apa? sebab aku mai sini bulan Februari, birthday aku dah lepas...hahahaha

          Tiap kali time-time macam ni, maksud aku minggu birthday ni la kan...kena alert...tapi hari ni terkejut jugak. Sebab semalam dah kuar makan. Depa ni kalau nak sambut, ikut suka hati depa je.. kadang-kadang awai dari tarikh lahir... mcm hari ni, sehari selepas....pernah jugak seminggu lebih baru sambut...

          Hari ni time aku kalut kerja...time bizi..depa dok atur...elok aku pi toilet ja depa buat kerja no...balik kat tempat aku tengok kek dah ada atas meja...terkejut gak...sebab memang tak sangka...sat ja pun aku pi toilet tu...dan depa no...


fuh...sekali tiup jer..

          Tapi aku nak ucap terima kasih lah jugak kat depa...meriah jugak lah hari jadi aku nih... terima kasih ye kawan-kawan sekalian...dah tua-tua ni baru nak tiup-tiup lilin bagai...hehehehe... rezeki masing-masing lah kan..         


ni lah kek nya...

carrot kek wei..nyum3

ni pun ada orang banje..

Yang paling best tahun ni sebab ada kawan-kawan yang sengal macam ni...sambut bithday aku tapi aku tak dijemput pun...kuang asammm...tak caya tgk video nih


awat bideo jagi lagu tu??? lantak lah...

aku nak cepat nih..nak balik kampung...huhuhu dah pukoi 9.30 dah ni..














No comments:

Post a Comment