alampauh

Sunday, February 14, 2016

Ada lagi masalah... aduyai

Assalamualaikum..
Dah baca 2 post sblm ni tak? ( mcm la ada org tgk blog aku skrg ni..)

Ok sambung cerita.. aku ingat semua dh setel bab beg yg aku beli online dari Lazada tu..
Rupa-rupa ada lagi masalahnya.. aduyai..
Macam biasa lah kan... dapat barang yang kita beli, mesti nak belek-belek kot-kot ada cacat celanya kan...

Dan apa yang aku jumpa? ... size plak tak betul... aku order 40L...dapat 50L pulak

kalau tak cetak saiz kat beg tu (macam dalam gambar) aku memang tak akan tahu saiz dia tak betul... ni dah ternampak tu mula lah hati rasa tak tenang..

Yela.. boleh je kan diamkan diri... untung apa dapat beg yang besar sikit... lagipun tak ada sapa yang tahu... bukan salah kita kan? Sapa suruh hantar salah saiz...

Tapi tu la kan...hati rasa tk tenteram... maka hari aku telah ambil keputusan untuk call lazada.. call lambat lah plak... pekerja dh balik.. dah lepas pukul 6 petang...

Hmmm... nak buat macam mana?? Biarkan je? Kira macam rezeki lah kan?? Err... hati masih tak tenang...

Ok lah... hantar email lah... ok dah siap karang dan 'sent'... haaaa baru tenang skit rasa... dalam email tu bagitau yang saiz salah... dan harga beg tu mahal sikit... jadi dah tanya macam mana nak  bayar duit selebihnya tu...

Jadi tanggu esok la kot untuk diaorang balas email tu...

Jadi nak tahu apa kesudahannya..??  Nantikannnnnnnnn....

#macammacam #lazadaohlazada

No comments:

Post a Comment