alampauh

Friday, January 17, 2014

aku masih disini....

assalamualadan salam sejahtera..

wah wah wah!!!
dah lama benar tak update blog nih..
bukannya apa sejak zaman serba canggih ni
teknologi macam-macam ada...



dan macam-macam lagi......
so blog ni pun kira cam leceh skit...
nk upload gambar ke apa ke...
semua pakai handphone je...
so kira lagi senang lah..

ke aku je tk tahu cmna nk post blog dari haandphone?
hahahaha
tapi banyak yang dah mudah dan cepat skrang ni...
nak makan pun sempat nk update status kan...
siap sempaat upload gambar dulu..
doa makan entah baca ntah tak..
sibuk nak snap gambar je kan..

hehehe
aku? sama jugak laah...
hahahah

so sampai jumpa lagi ...
 *ada mesej whatsapp masuk ni...pastu dah upload gambar kt insta plak..

want to follow me?
my insta : zenan_sd

hehehe peace......

No comments:

Post a Comment