alampauh

Monday, July 15, 2013

Salam Ramadhan

Assalamualaikum semua...


Tetiba time2 lepas sahur ni ada mood nk update blog plak..
amacam ngan posa korang? terbaik?
Tahun ni aku ok la...setakat ni terawih FULL lagi..
hurmm
minggu ni tak tahu lah kan sbb banyk plak jemputan iftar..
wah dah macam YB lagaknya..
Tapi mcm tu la tiap2 tahun sejak jd perantau ni..
Tp tahun ni alhamdulillah kureng sikit jemputan...
So harap2 boleh la ada kekuatan nk terawih...

Tiba bulan posa ni selalu teringat ngan air katira..
mmg feberet masa zaman student kt johor dulu..
mujur skrg ni kat bazar2 ramadhan ada gak jual air ni..
boleh lah lepas gian...muhahahaah

ok lah ye...Selamat berpuasa semua..
semoaga Ramadhan kali  ini lebih baik dr yang sebelumnya..
Amin...Ramadhan Kareem..


2 comments:

  1. Selamat berpuasa jugak.
    Macam manalah rasanya air katira tu ye.
    Selalu nampak, tapi tak berani nak try :)

    ReplyDelete
  2. kalau tengok je mmg tak tahu rasanya..
    cuba beli dan minum..baru tahu rasanya..
    tk de kes mati minum katira lagipun
    :)

    ReplyDelete