alampauh

Thursday, August 23, 2012

EID Mubarak!! Selamat Hari Raya...

SAlam SEmuaa..

HAHAHAAHA
Dah masuk raya ke-4 dah ni...
ari ni baru ada kesempatan nk post..
cewah mcm sibuk sgt kan...
bukan apa mabok ketupat..
ye la hentam ketupat pulut...
lepas tu sure mata syahdu jer..nampak bantal jer..
lalok semacam jer..
tu tak kira hentam lain2 kuih-muih lagi..
dan ada gak makan2 lain...laksa, mee, bihun...dan mcm2 lagi la
sbb tu mabok raya menjadi2...

Ha nk crita mai no..
ketupat kat utara ni semua ketupat palas @ ketupat pulut..
kat sini kalau ketupat nasi tu mmg kureng skit...
tak berapa nk layan sgt..
kalau tak dak ketupat pulut mmg tk rasa raya...hehehe
over...cuma rasa kureng jer...
tahun ni 1st time aku blaja buat ketupat tu..pergh...mmg 
mencabar...hahaha
tapi menjadi gak...ok la utk 1st timer..

So cmna ngn RAYA korang?
harap2 semuanya sambut dengan meriah ye...
JANGAN la ada yg putus sana sini..

Say NO to MERCUN

ok la...rajin sampai sini je ..
otak masih beku nk mengarang panjang2
korang tgk je la gam bar ni ye...
bak kata org 'a picture tells a thousand story'
cewahh betul ke ayat aku tu..klu salah tolong betulkan ye..

saksikan lah... jeng jeng jeng...

















No comments:

Post a Comment