alampauh

Friday, July 20, 2012

Marhaban Ya Ramadhan...

Salam semua...

Ramadhan menjelma lagi..
bersyukur kita dpt bertemu sua dgn bulan yg diberkati ini kan..

So amacam? dah bersedia...
ramai yg akan kata hari ni hari last utk makan kan...
padahal sepanjang tahun asyik melantak jer kan...

aku pun minggu ni murah rezeki ugak ler...
ada je yg ajak makan...
kalau timbang berat badan tu mau naik berkilo2...
tapi apa nk buat..
orang kata rezeki jangan ditolak..
musuh jangan di cari...

Smlm sarapan ada orang belanja..
lunch ada orang belanja...
minum petang ada orang belanja..
dinner pun ada orang belanja...
bukan setakat dinner...
supper siap makan sate...

Tp tu dah mmg habitat...eh eh habitat plak
tabiat orang Malaysia ni suka sedekah...
orang Malaysia mmg tak lokekkan...
(tp setengah tu pakai duit kompeni lah..)
tk kisah lah kan janji rezeki aku murah...

so sempena ramadhan yg bakal menjelma ni...
aku nk mintak maaf bnyk2 ler kepada sesapa 
yg baca blog aku ni dan tersa hati..
tak de maksud pun nk menyinnggung sesapa...
just my simple tot...not more than that..

akhir sekali ...

SELAMAT BERAMAL...

Ni ler rezeki aku tghari smlm....alhamdulillah

No comments:

Post a Comment