alampauh

Friday, July 6, 2012

AJK ( Aku Je Kena,,)

Salam semua...
al-kisahnya:

2-3 hari ni sibuk skit..
kalau dah sibuk, maka jadi penat,
kalau dah penat, maleh nk update blog...

bukannya apa..ujung minggu ni ada STAFF DAY..
ada plak kumpulan...then terlantik plak kena
jadi ajk tak rasmi...

Makanya busy skit ler...
gi survey baju....then kena buat ni kena buat tu...
tu yang letih skit...

Aku tk kisah sangat,,,tapi dah tua2 nih..
penat tu terasa lain macam...
heheheehe....
penat2 pun kena buat jugak lah kan..
dah orang bagi tanggungjawab...
macam orang bagi amanah la kan...
so aku pun cuba gak la buat sebaik yg mungkin...

rasanya tu je la aku nk update...
baju blum kemas2 lagi untuk perjalanan esok...

wish me luck!!!


No comments:

Post a Comment