alampauh

Monday, June 25, 2012

jas mai simpel tot.. :)

Salam...
Pasai apa ada logo ani sup utara tu?!

Hehehe..
bukan apa, tadi aku pi makan kat sana.
nk buka posa. kedai tu dah dekat qhumah.
lagi pun kedai tu pun baru buka.

So, pi try pi la kan.
Aku mmg tk pernah pi makan kt kedai sup ni.
Sebab Utama:

1.AKU BUKAN PENGGEMAR SUP

Tapi nk try punya pasai pi jugak la kan.
Perut pun tengah lapaq gila.

Jadi apa yg aku order?
SUP AYAM CENDAWAN- SET
SET dia mai dgn nasi putih, telur masin, timun n sambal

2. AKU BUKAN PENGGEMAR TELUR MASIN

Jadi perlu ka aku komen pasai kedai nih?
layak kah?

Bagi yg citarasa terhadap sup ni ala kadar mcm aku..
mmg ok ok je la...

tp apa yg aku boleh komen
1. ayaq tembikai dia manih melecas
2. sambal pedas berdesing

tu komen betul...ttg sup,
tu aku serah kpd penggemar2 sup sekalin utk nilai sendiri
Lain org lain selera dia kan...
mungkin ada yg suka..

kepada yg belum cuba, sila2 kan lah...
belum cuba belum tahu..


2 comments:

  1. aku penggemar sup..sup ayam dgn sup tulang je la..sup kambeng ke gear box ke..torpedo ke aku x layan..tapi kata dorang sedappp

    ReplyDelete
    Replies
    1. YOlah MR BABARIN, aku pun tk pernah try gear box n tropedo.. ;P

      Delete