alampauh

Saturday, June 30, 2012

Alamak 30 JUN 2012!!!


Salam semua.....

Alkisahnya:

Dah bertahun dah tak tukar spec mata ni..
So, apa lagi mlm tadi survey2 lah model2 frame terkini...
Rasa cm nk ikut trend skrg la...
satu dunia kot dok pakai spec style cm ni...
tgk dlm movie pun semua cm ni jah..
aku tgk kt drama pun pelakon semua dok pakai spec cm ni..
tk kira lah M'sia ke obesi ke...sama jah!




NERDY-STYLE

So ni hasil aku dok google..
ni antara yg menarik perhatian aku lah..hehehehe
RB5279
yg ni boleh tahan meanarik...suka gak pesen nih...
RB5228
yg ni  lebey kureng sama cm atas tu, cuma bulat skit...
RB5246
yg ni plak kurang lebih mcm yg aku pakai skrg lah..

RB5169
Yang ni aku paling suka...rasanya nk cari yg macam ni je la..

Nak di jadikan cerita, pg tadi kuar2 depan laman..( ceh cm bnyk sgt laman umah teres ni..)
terpandang lah kat depan cermin keta...

ALAMAKKKK 30 JUN 2012

Sedey sob sob lah...
punah harapan nk buat spec mata baru..
beriya2 nk gi shopping mall ari ni..

sbbnya????

Tarikh tamat tempoh: 30 Jun 2012
cmna??? cmna???
kenapa lah boleh clash plak nih...
 tertangguh lagi lah hajat nmpk nya...

~pagi yg cerah tetiba rasa suram~

~Wassalam~


1 comment:

  1. berbagi itu lebih baik . alhamdulillah bertemu web ini .
    trimakasih
    bravo untuk anda yang mengelola site ini .
    sukses yah semoga bisa menjadi inspirasi untuk yg lain..

    ReplyDelete