alampauh

Sunday, June 12, 2011

BOwlIng TIme..!!! JOm ASah BaKAT BERkaraT ni..!!

Al-kiSAHNya;

Hari ni ada game boling..hmm
dah hampir dekat 3 tahun kot aku tk men boling..
Ye ke? rasanya lah..

so ari ni dpt lah asah balik bakat yg dah 
berkarat nih..
nk buat mcm mana..nk men kat sini tk dak geng ler..

Jd pagi2 lagi kena ler kuar umah..tk le pagi sgt..dlm kul 9.30..
yo la... nk terjah ke AMPANG..dah la aku tak
pernah pi situ..jauh ooo dr SHAH ALAM ni nk ke sana..

Pada yg kenai aku..tahu2 je la kan..aku nih mmg buta jalan skit,
selamat ler ada 'Pak Garmin' tolong tunjuk jalan..
klu tk mmg aku sesat ler jawabnya..

Sampai sana, tgk2 cuma ada 5 org jer yg ada..
aik bnyk nih jer..lor..dlm email berkobar2 sampai 14 org..
last2 5 ketul jer yg mai..

ceh..mmg tak leh pakai..
*your word is ur bond*
bukan apa..kesian ler kat org yg organize
at least support la skit kan..

Tp tk kisah la kan..janji yg ada, kita MAIN!!!!
nk pilih 4 org utk wakil dept...HAHAHAA
sian ye kat sorang yg tk terpilih...
aku? uuu kecut...dh lama tak main...

So apa lagi..LET THE GAME BEGIN!!

MAka bermula lah game pemanas badan..
agak berkarat gak ler..
nak try bola mana yg sesuai...
lane condition lagi..
final score aku utk 1st game
113 jatuhan pin 

Dan...second game..
cewah cewah..tgk score tuh..
163 tuh...
tak sangka2 plak menjadi...ramai yg cemburu tu..
ok la kan utk org kebanyakkan nih..

Dan lepas tu...satu 'pakatan' utk menjatuhkan score
aku bermula..tetiba je semua harapkan aku
baling masuk longkang...
hampeh tul..tk dak semangat kesukanan langsung..
hehehe tak de ler..depa cuma jeles jer...dengki ler tuh!!
oleh kerana 'tekanan' yg diberikan..
aku hanya berjaya menjatuhkan 128 pin jer..

Apa pun mmg best dpt men bowling nih..
dah lama tak men..
pastu masa nak balik singgah makan dulu..
kat pelita nasi kandaq..
wooo...nasi kandaq wei..
mmg favourite..makan nasi goreng ayam..
mmg sedap...ataupun aku mmg lapaq sbb tk breakfast...
thanks to Mr Aiman sbb belanja makan..

:)

...Bersambung...aku pi tgk wayang lepas tu..

No comments:

Post a Comment