alampauh

Wednesday, June 22, 2011

AKU PROMOSI KAU PROMOSI AKU

Santai Bersama BEN ASHAARI

hehehe..tgh bos tk de...blogwalking...and ternampak segmen nih..
try je la...tak pernah aku join xtvt blogger nih...
tak rugi pun kan...  :)

14 comments:

  1. BW, sini... Lalalal

    http://lytulip.blogspot.com

    *Peace :)

    ReplyDelete
  2. http://www.alyaesprezzo.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

    yuhuuuuuuuuuuu hahaha..terjahhhhhhhh !! :)

    ReplyDelete
  3. http://gurlgemini.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

    ReplyDelete
  4. hi..
    am here..
    :))

    http://nadznur.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

    ReplyDelete
  5. "datang segmen abg ben untuk tinggal link di blog ni...:) kalau prince nak bagi rm 50,awk nk x?

    [ Contest ] Anda Bagi Gambar , Prince Bagi RM50 !!!

    http://www.prince91.com/2011/06/contest-anda-bagi-gambar-prince-bagi.html

    ReplyDelete
  6. http://naimulfirdaus.blogspot.com/2011/06/saya-promosi-kamu-promosi-saya.html

    ini link penyertaan blog saya, kawan-kawan jemputlah terjah ke sini
    saya promosi kamu promosi saya

    juga dijemput untuk membaca dan memahami artikel 15 tip blogging terbaik yang dihasilkan daripada himpunan 15 artikel tips blog yang ringkas daripada blog saya ini. klik sini, 15 tips blogging terbaik untuk dimanfaatkan

    ReplyDelete
  7. as salam..

    pakcik datang ziarah membawa promosi~
    walaupun dah melepasi tempoh lawatan,
    sama-sama la kita promosi antara satu sama lain~
    singgah kembali jika sudi~

    kalau dah singgah blog pakcik,
    terima kasih~
    pakcik buat entri khas sat lagi naa


    =)

    http://fadzli-rt.blogspot.com/2011/06/kenapa-aku-promosi-kau-promosi-aku.html

    ReplyDelete
  8. salam,
    ingin blog anda dipromosi...:)

    http://www.trioseposen.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

    ReplyDelete
  9. Singgah jap kat blog comel ni.. tq

    http://papamacho.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

    ReplyDelete
  10. terjah sini (:
    http://unguvioletlovelifestory.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

    ReplyDelete
  11. terjah sini utk segmen APKPA walau dah terlambat...

    http://thegoldenrosereturn.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

    ReplyDelete
  12. salam kenal..

    dah follow awak..

    jemput ke blog saya..

    MOHD NASER.com

    ReplyDelete