alampauh

Monday, May 2, 2011

SedETik LeBIh...( part I )

alkisahnya:

         Amacam ngan tajuk posting ni? menarik tak...hehehe..bukannya apa masa dok cari idea apa nk tulis title posting ni tgh dok dgr lagu Anuar Zain...so cm menarik jer...hentam 'boh' jadi my post title...jgn kena saman pasal melanggar hak cipta sudah.

         Inilah kisah 'sedetik lebih' aku...seperti yg dirancang minggu ni ada gathering X-PFS 96...sbb tu aku balik ke bumi bertuah Penang ni...selain gathering nih bnyk lagi agenda lain gak...nanti aku cer kat part II ...hehehe

Inilah antara yg hadir pada gathering kali ini...
cayalah..makin lama makin ramai yg join gathering batch ni...

          Aku rasa dlm 25 org kot yg mai malam tuh...kalau nk lebih kepastian, korang kiralah sendiri kat gambar atas tuh. Malam tu mmg best la sbb dpt jumpa member2 lama...ni semua sbb FB la jugakkan...boleh ler jumpa member2 yg dh berbelas tahun tak jumpa...setengah tu mmg dah tak ingat nama dah. Tu la kebaikkan FB yg tk boleh dinafikan..betul tak? maklumlah kan zaman kami sekolah dulu mana ada Hp lagi...nk tulis surat? jangan harap lah..mmg tk punyalah. So semenjak ada FB ni lah yg 'terjumpa' balik member2 lama...

ni le antara 'jejaka-jejaka' macho yg sedang menunggu ahli2 yg
sedikit lewat sampai...huh dah lapaq nih...mana la depa ni pi?

         Malam tu mmg rancak borak...mcm2 cerita lama muncul kembali...cerita dari zaman sekolah sampai ler ke cerita isu semasa...ye la kan dah jumpa geng lama...mesti ler mengimbau kenangan lama...cerita pasal asrama, sekolah dan cikgu2nya.........sampai lah ke cerita pasal anak2 masing....ada ler beberapa kerat lagi yg masih single...termasuk ler aku nih...dh kategori terlajak nih..huhu...member dah 4-5 org anak dah...


hidangan pada malam tu...nyamx3...


ketika menjamu selera...lapoorr...

           Apa pun terima kasih lah kepada saudara LIM BENG SENG kerana dengan baik hatinya telah mensponsor sebanyak RM1000...horey...dan terima kasih kepada 'ajk2' yg telah menjayakan program ini...anot n mat gabai tqvm...adi??? haruskah? hehehehe tq to u jugak lah adi. Malam tu siap ada kejutan lucky draw lagi...tp aku mcm biasa la bab2 lucky draw nih...mmg hampeh..miss 1 nombor je. Tp tk kisah lah kan...yg penting enjoy mlm tu..so rasanya sampai sini dulu lah part 1 utk post kali ni....nantikan sambungannya...hehehe

3 comments:

  1. very nice my frenz... :)

    ReplyDelete
  2. sempoilah....ada blog

    ReplyDelete
  3. huhu,,,sapa yg komen nih,?,,

    ReplyDelete