alampauh

Sunday, May 8, 2011

...the movie, McD, Novel and...?!

alkisahnya:
Salam semua...hehehe kira part II lah ye...smbgn dr 'post' MOvie Thor tu..
ye la kan...kang aku taip panjang2 tkde guna kalau tkdak org nk baca kan...
lebih baik buat part 1 n 2 nih....
kisahnya?!...ni le dh pi tgk wyg tuh, pi awal lah kan...Sbb nk beli online
bnyk songeh plak sistem dia...slalu guna maybank2u jer..
tgk kat GSC alamanda...sabtu lepas pi jusco bkt tinggi, TGV...sistem dia kena pakai credit card jer..
dh tu buat tk boleh plak...bukan sbb cedit limit ye...aku pengguna credit card yg berhemah...
tiap2 bulan bayar habis tau utang tuh...

Dah sampai awai, ronda2 shopping complex tu...niat di hati mmg nk makan BIGMAC..
tp sbnrnya bkn sbb bigmac tu sgt...sbb utamanya tu photo kat atas tu ler...
aku bab2 ni mmg suker...hahahaha...sbb nk dptkan gelas tu ler..
yg edisi lepas tu ada ler 5 bijik kat umah nih...so mmmg syok abih nk dptkan
gelas tuh...minggu ni kaler ungu...so patut ker aku beli lagi utk kaler2 yg lain plak??!!
tunggu dan lihat jer lah...hehhehe
dan masa window shopping tu...adik aku ajak masuk popular...
untuk pengetahuan semua kami adik beradik nih mmg gila novel skit...
kira 7 org tuh semua kaki novel kot...errkk rasanya kena tolak sorang kot..
abg aku..hehehe...
belek punya belek..adik aku tngkp satu buku...best seller...
hmm...aku pun dah lama tk baca novel nih..
tk de masa n mood...novel ni kena ada mood dia kalau nk baca..
rasanya dah 2-3 tahun kot aku tk baca novel....
mlm tu adik aku kuar ngan kwn dia ...aku pun belek le buku tuh...
baca 1 page, 1page last2 syok pak...sambung terus baca...
sedar tak sedar dgr azan subuh...keluarga aku dh mmg spesen cm tuh..
kalau dah melekat ngn novel ni, mau sekali baca nk abihkan terus...kakak2 aku pun cmtuh..
sanggup bersekang mata...
lepas subuh...br page 500...ish tebal lagi nk abih...so tidor kejap...
sedar2 jg dah pukul 11...( setakat aku taip post nih..
blum abih baca sbb adik aku pulak take turn..huhu)
Dan setakat yg aku baca tu ok lah jalan cerita dia..cerita pasal keluarga..
sapa yg kaki novel tuh boleh ler beli buku ni...

and ?!!...dan tak lupa..
kepada SOFIAH BTE ZAIN...anakmu ini
mengucapakan
SELAMAT HARI IBU!!!
semoga terus tabah selalu..
doakan saya selalu ye..(doa dr ibu sapa tak nk).
love u so much...
SEMOGA KITA SEKELURGA
DIPERTEMUKAN KEMBALI DISYURGA
Aminnn.......






3 comments:

  1. kepada AA...maap lah ye..sebab keter'lupa'an janji nk pi swimming..terasyik baca novel n terlajak tidor...:)

    ReplyDelete
  2. amin..
    semoga kita sekeluarga ditemukan di syurga..

    ReplyDelete
  3. Uuuu dalam hati ader taman jiran aku rupanya ehheheh

    ReplyDelete