alampauh

Sunday, May 15, 2011

Farewell LUNCH.. All De Best Mr. Zambre..!!

alkisahnya :

               Dah lama tak post entri ni ye..bukan apa penyakit angin 'malas' dah mai kan. Almaklum lah cuaca pun panas membahang.. jadi mmg penyakit malas ni senang menyerang... tapi pasal apa ntah ari ni rajin pulak... siap ada kerajinan untuk basuh lantai dapur rumah lagi... bukan mop je tau, siap sental dgn berus... kiranya kalau nk tidoq kat situ pun boleh ler... baju yg bertimbun pun ari ni siap basuh dan lipat... tgh ada angin rajin ni kan, biaq aku buat semua tu cepat2... nanti kalau penyhakit malas tu mai balik mmg asyik nk tidoq je..bela badan..hehehe

              Ni nak citer skit... secara rasminya aku tak dak manager sekali lagi...dulu aku punya manager pindah 'desk'...pastu naik pangkat... sekarang nih sorang lagi... Yg ni pun naik pangkat jugak.. Jd kepala kat Penang Branch...PENANG BRANCH.!!! Tahniah lah ye MR ZAMBRE... ( p/s Kalau ada kosong kat penang tu boleh ler saya ikut skali ye! )

            Jadi sempena meraikan Promotion cum majlis perpisahan kitaorg buat ler makan-makan ramai. ( err sbnrnya kuar lunch ramai2..tk dk sapa yg masak pun ). Tak kisahlah kan..yg penting niat...nk meraikan...tu yg penting...ye la kan...teringat masa dok kat penang branch...masa kena pindah HQ depa buat majlis perpisahan...siap masuk dalam kijang ( majalah bank )... terima kasih semua sahabat di Penang..jasamu  dikenang :) ... ada jodoh bertemu kambali...amin hehehe

          Lunch tu kami pi makan kat AYAM KAMPONG...hmm mmg best.. siap bertambah2 nasi lagi...dan jus ayaq durian belanda tu mmg piau habeh...fuhh minum jus ais time2 panas membahang mmg sempoi lah. Makan plak ada sambal n ulam, mmg favourite aku le tu... abih tu cmna tk tambah nasi kan...kiranya aku makan bahagian makcik sblh aku tu ler....dia tak pi demam. Terkejut tengok aksi Remy Ishak dlm comolot...hahahaha

ini lah antara pic yg sempat aku snap...tak leh nk snap bnyk..kang tak makan plak aku...

ni ler ahli jemaah yg hadir...
sebelum makan baca doa dulu ye...
 inilah orangnya yg diraikan.. MR ZAMBRE
  makan jangan tak makan...(pasni Ain kena pi gym ler)
tgk...habih semua licin...
bagus, sbb membazir kawan syaitan



1 comment:

  1. Huwaaaaaaaaaaaaaaaaaaa......whyyyyy remmyyy whyyyyy...tak pasal aku demam ..uwaaaaaaaaaaaa

    ReplyDelete