alampauh

Tuesday, April 19, 2011

nAK BUat mcM mANA ...dAH NASib ...

ALKISAHNYA:
          Nampak gambaq kat atas tuh...huhu tu la nasibnya...penat jer aku kumpul duit setahun lebih utk memenuhi impian memiliki sebuah "DSLR"...tapi apakan daya. Belum ada rezeki. Duit yg aku kumpul tuh terpaksa le digunakan utk membeli laptop yg baru gara perampok durjana. Takkan aku nak beli kamera ni jugak, abih tu photo semua aku nk uploadkan kemana? Jd kena lah beli laptop dulu...So D90 under 'PENDING' in my wishlist...huhuhu...

Dan memperkenalkan my new lappy. Sony VAIO. Saja jer nk try brand sony plak. Sblm ni dah pakai Compaq, mmg puas hati. So skrg tgh 'berjinak-jinak' dgn lappy sony ni ler plak. Tetiba rasa cm nk ubah selera skit, tu yg aku amek kaler putih ni. Amacam, ok tak??

INIlah free gift yang aku dapat:
Ni pulak ada free gift yang aku dpt. Satu set complimentary gift sony vaio.
Benda yg ada dlm set tu
1-Torchlight
2-penyangkut magnetic
3- kunci berkod

 Ni pulak mesti semua org tahu kan...external harddisk...jenama western digital...320G storage capasiti
( ok la...aku mmg dok niat nk beli benda ni pun..)

 Ni aku suker..ni aku suker...sony HEADPHONE..mmg best arr
         
Dan last sekali...satu box penuh dengan benda2 rencam ni...ada apa ek...jap...hmmm...usb, screen cleaner, berus habuk, microphone, cd, usb fan, usb laptop light, kunci laptop..dan benda2 yg aku tak tau apa gunanya....

So assalamualaikum buat masa sekarang...nk tidur lah...

5 comments:

  1. tunggu bonus yer angkut Diselar tuh yer heheheh

    ReplyDelete
  2. ooit... Assalamualaikum... sian hg no.. abis kena rompak.. dan duit pun terkopak ye.. wei d90 ni pn mmg wish list aku.. hg tau dk kt mana ada best price?

    ReplyDelete
  3. setakat yg aku survey nih...Low Yat ler yg murah..ari tu aku tanya dlm rm3100 kot...body n kit

    ReplyDelete
  4. mmpp.. murah2... nk paw hubby aku nya bonus sikit lah.. he3..

    ReplyDelete
  5. ok ler kalau boleh paw hubby...kalau cmtu leh ler tangkap dah....heheheh

    ReplyDelete