alampauh

Monday, April 25, 2011

Sesat dihujung jalan, Kembali ke pangkal jalan?!!...

Alkisahnya:
SEsat? jalan?! Pangkal jalan?!..
Hmmm...ni cerita pasal Garmin? apa hal plak nk ceta pasal garmin ni kan?.
Bukan apanya saja jer nak tambah 'post' kat blog aku ni..hahaha...tak de la...ni ceritanya... aku beli garmin ni tahun lepas...sebab??
Hahaha hanya org2 yg mcm aku jer yg rasanya terpaksa 'membeli' garmin ni. SEBAB?? hehe..biasa la kan...ROAD BLIND aka buta jalan..Tu la satu-satunya sebab pasal apa aku beli benda alah ni.
Aku ni jenis kalau 'berjalan' tu payah skit nk ingat jalan. Agak2 kalau pi 4-5 kali pun blum tentu aku ingat jalan tuh.
Dan tu jugak lah rasanya sebabnya aku lebih suka dok umah je. hmmm...jap nak pikir balik...
Adakah sbb aku payah nk ingat jalan, aku suka dok umah?
ataupun sebab aku suka dok umah so aku tak tau jalan?
Satu persoalan yg perlu kembali difikirkan....hehehe
Kesimpulannya: ok ler aku beli benda nih..kalau nk pi mana2 rasa cm secure skit...sbb w/pun tempat yg nk dituju kekadang tk sampai, tetapi aku dah confident boleh balik umah sbb dah set dalam garmin!!
tak risau sesat kalau nk balik umah dah!!

@nan

No comments:

Post a Comment