alampauh

Monday, March 28, 2011

Fuhhhhh....lamanya...

Sedar tak sedar lama jugak aku tak update blog nih...bukannya apa, busy skit..( cewah, itu semua sekadar alasan utntuk menutup cerita yg sebenar...angin kus-kus malas melanda.)
Bukannnya tak de cerita cuma kalau dah kena penangan angin kus-kus nih tau-tau je la kan...kemalasan tahap maksima...impak maksima tuh..
hmmm...dua minggu lepas aku balik kampung..dapat sms dr kampung suruh balik...ayah aku sakit, cuak jugak, tetiba jer dpt sms, selalunya ayah aku jarang suruh balik hatta dia sakit pun. Ni lain jer bunyi sms dari anak menakan aku tuh....p/s anak menakan=anak sedara bg yg tak tahu ye.
So dgn hati yg tak sedap tuh aku pun balik kampung la...dan mmg keadaan ayah aku sakit teruk...ayah aku mmg sakit sejak aku keja kat penang lagi... dan sampai sekarang nih sakit dia asyik on/off jer. Tak betul2 ok. Tapi kali ni cm teruk jer... tp apa yg aku boleh buat, aku bukan doktor atau dukun... cuma leh buat apa yg termampu je la... tolong urut, tukar lampin dan lain2 yg termampu...and people said that picture can tell a 1000 words...hehehe sebenarnya angin kus2 melanda lagi....so these are the photos...Ya Allah Kau sembuhkan lah penyakit ayahku...amin...


hmm..ni ler keadaannya...berat badan dah susut...mungkin dalam 38kg jer kot...












masa ni aku dh balik shah alam..depa bawa pi spital...kata ada jangkitan kuman kat paru2...belakang tuh MekNa aka 'nurse' yg selalu jg tokwan... tq so much MekNa...nanti pakcik kasi upah...dulu masa hg kecik2 tokwan jaga, skrg ni giliran hg le plak jg tokwan no...apapun pakcik sesangatlah berterima kasih...












Ni masa kat spital ler kot. I was not there. Dah balik shah alam masa ni...photo ni pun ihsan dr blogfatinzabidi@blogspot.com