alampauh

Sunday, February 27, 2011

Present...The AlamPauh Model..

alKiSAhnYa:
Hmm...entry ni didedikasikan kepada semua 'para model' terlibat secara langsung atau tak langsung, sukarela atau paksa rela di dalam BLOG ni...meraka ini juga antara penyokong kuat blog nih..hahaha ( suka ye muka masuk blog ). Ini lah insan2 yg menceriakan, menambah asam garam dalam perjalanan suka suki hidup aku...inilah dia insan2 terpilih yg bersama-sama di tempat aku mencari sumber rezeki yang halal...di suatu tempat yg di beri nama lubuk emas negara...heheheh lawak jer... :)
Ye la kan dari pukul 9 pagi sampai la pukul 6 petang ( selalunya aku tk balik pun pukul 6 ptg ni) muka-muka ni lah yang selalu aku dok hadap...kalau kena yg tak satu kepala mau sakit jiwa di buatnya kan... selamat lah semua yg ada nih peel nya boleh diterima akal...kalau tak mau merana hidup pakcik...ye la kan dalam semua-semua
tuh, pakcik lah pangkat yg terkebawah sekali kan...tak ke merana kalau dapat org atasan yg peel hancusss...ala2 diva n divo tuh...mampuih ooo...tp syukur insan2 ini semuanya O.K ... ;) .....dan mari kita lihat calon-calonnya:

"makcik ni mmg dah tak yah diperkenalkan lagi..antara model favorite kat dlm blog nih...kira top ranking lah"
















"Charlie @ Mat Smart @ AA @ Raf @ ...ntah apa lagi nama yg dia ada aku pun tak tau...kalau ikut nickname mmg model glamor kiranya nih..."











"hah yg ni mmg berjiwa model nih...tengok renungan matanya...hahaha...tyra bank mesti suka nih...ni pon antara muka2 yg selalu kuar kat blog nih"














"ni plak muka baru yg akan diperkenalkan di dlm top ranking model blog nih...rajin keja tuh...tgk2...tk nampak cam berlakon kan...ops!"











"ni dia sekutu makcik slbh aku...sempat gak kan mai posing kat sini walaupun dok kat blok sebelah"















"ni sorang lagi muka baru..dasyat gak, tekun keja, apa la yg direnungkan tuh"
p/s: berlakon jer tuh












"hah ni sorang lagi...kur..kur...tapi hari nih rambut dia tak sempat set..peace no war"















"tengok bertapa harmoni nya keja kat sini kan...senang di bawa berbincang"

inilah wajah-wajah yg seharian aku hadap...best dapat kawan dengan depa-depa nih. kepada rakan2 sekerja yg tiada di dalam senarai diatas maaf lah ye... bukan anda tak hot cuma gambar tak de dalam koleksi jer...klau ada mmg dah masuk dlm senarai nih dah...ni semua sekadar mewarnai sedikit coretan dlm perjalanan hidup kita kat sini...jangan minta royalti ye...tauke blog mmg tak mampu nk bayar...hehehehe

1 comment:

  1. Macam tak cukup je model jer nieh...saper ekkk ahhahahhahah

    ReplyDelete